Ginecologia CTD

Som especialistes en ginecologia, obstetrícia i reproducció

Benvinguts a la nostra clínica de ginecologia a Girona, un espai dedicat a la salut de la dona en totes les etapes de la seva vida. Amb anys d'experiència i un equip de professionals altament qualificats, ens especialitzem en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida.

El nostre objectiu és oferir una atenció integral i personalitzada, adaptada a les necessitats de cadascuna de les nostres pacients. Creiem fermament en la importància d'una relació de confiança i proximitat amb les nostres pacients, i ens esforcem per proporcionar un ambient càlid i acollidor.

Dona embarassada
Part de l'equip de Ginecologia Girona CTD

Un tracte proper i humà és el que ens diferencia com a professionals

El nostre equip està format per professionals apassionats i dedicats, cadascun amb una àmplia experiència en el seu camp. Comptem amb ginecòlegs, obstetres, especialistes en reproducció assistida, infermeres i personal de suport que treballen conjuntament per oferir la millor atenció possible.

Creiem en la formació continuada i ens mantenim actualitzats amb les darreres novetats mèdiques per garantir que les nostres pacients rebin el tractament més avançat i efectiu.

M'he visitat per primer cop amb la Dra. Esther Vila i el tracte no podia ser millor des de primer moment. Una professional amb molta cura i empatia, explicacions clares de les proves i molta rapidesa.

Andrea
quote

Perfecte, un tracte professional i humà, pendent sempre dels seus pacients amb un bon seguiment. Recomanat totalment, tant de bo l'hagués conegut abans.

Angi
quote

La Dra. Anna Borrell és una excel·lent professional et fa sentir còmode i t'explica les coses clares i en tot moment el que t'està fent. És delicada. Ho recomano molt.

Farners Martín
quote

A la nostra clínica, la vostra salut i benestar són la nostra prioritat.

A la nostra clínica de ginecologia a Girona, oferim una àmplia gamma de serveis per atendre les necessitats de salut de la dona en totes les etapes de la seva vida. Ens especialitzem en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida, proporcionant una atenció integral i personalitzada.

Serveis ginecologia
Serveis CTD
Dona tocant-se la mama