A la nostra clínica, ens especialitzem en la gestió i cura de les gestacions d'alt risc, oferint una atenció personalitzada i intensiva per a garantir la salut i el benestar tant de la mare com del nadó.

El nostre equip multidisciplinari de professionals està altament qualificat per a manejar les complexitats associades amb els embarassos d'alt risc, proporcionant un suport constant durant tot el procés.

Serveis de Gestacions d'Alt Risc que Oferim:

1. Seguiment Prenatal Intensiu:

Realitzem visites prenatals més freqüents i detallades per a monitoritzar la salut de la mare i el desenvolupament del fetus. Utilitzem tecnologia avançada i proves especialitzades per a detectar i gestionar qualsevol complicació que pugui sorgir.

;

2. Ecografies Avançades:

Proporcionem ecografies avançades i d'alta resolució per a avaluar amb precisió el creixement i el desenvolupament del nadó. Aquestes ecografies poden ajudar a detectar anomalies estructurals i altres problemes potencials des de les primeres etapes de l'embaràs.

;

3. Monitorització Fetal:

Utilitzem tècniques de monitorització fetal no invasiva per a avaluar la salut del nadó de manera contínua. Això inclou ecocardiografies fetals i monitorització del ritme cardíac fetal per a assegurar que el nadó està rebent suficient oxigen i nutrients.

4. Assessorament Genètic:

Oferim assessorament genètic per a famílies amb antecedents de malalties genètiques o anomalies congènites. Ajudem a comprendre els riscos i opcions disponibles per a prendre decisions informades sobre el teu embaràs.

;

5. Gestió de Condicions Mèdiques Maternes:

Proporcionem atenció especialitzada per a les mares amb condicions mèdiques preexistents, com diabetis, hipertensió, malalties cardiovasculars, trastorns autoimmunes i altres condicions que poden complicar l'embaràs.

;

6. Atenció a Embarassos Múltiples:

Els embarassos múltiples són considerats d'alt risc i requereixen un seguiment més estricte. Oferim una atenció especialitzada per a monitoritzar el creixement i desenvolupament de cada fetus, així com la salut de la mare.

7. Tractament de Complicacions Obstètriques:

Gestionem complicacions obstètriques com preeclàmpsia, restricció del creixement intrauterí, placenta prèvia i part prematur. Proporcionem tractaments adequats per a minimitzar els riscos i assegurar el millor resultat possible.

;

8. Suport Emocional i Psicològic:

Entenem que un embaràs d'alt risc pot ser estressant i emocionalment desafiant. Oferim suport emocional i psicològic per a ajudar-te a afrontar les ansietats i preocupacions durant aquesta etapa.

;

9. Coordinació amb Especialistes:

Treballem en estreta col·laboració amb altres especialistes, com cardiòlegs, endocrinòlegs, i neonatòlegs, per a proporcionar una atenció integral i coordinada. Això assegura que tant tu com el teu nadó rebeu el millor tractament possible.

;

10. Preparació per al Part i Atenció Postpart:

Oferim classes de preparació per al part específiques per a gestacions d'alt risc i un seguiment postpart intensiu per a assegurar una recuperació adequada i el suport necessari després del naixement.

El nostre objectiu és proporcionar-te una atenció compassiva, segura i d'alta qualitat durant tot el teu embaràs d'alt risc.

Ens comprometem a estar al teu costat en cada pas del camí, oferint-te el millor suport i les millors cures per a tu i el teu nadó. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis per a gestacions d'alt risc. Estem aquí per a acompanyar-te i assegurar-te una experiència d'embaràs positiva i segura.