A la nostra clínica, oferim serveis de control integral de la gestació per a garantir la salut i el benestar tant de la mare com del nadó durant tot l'embaràs.

El nostre equip multidisciplinari de professionals està dedicat a proporcionar una atenció completa i personalitzada, acompanyant-te des del moment de la concepció fins al part i el postpart.

Serveis de Control Integral de la Gestació que Oferim:

1. Seguiment Prenatal Regular:

Realitzem visites prenatals regulars per a monitoritzar la salut de la mare i el desenvolupament del fetus. Aquestes visites inclouen controls de pes, pressió arterial, anàlisis de sang i orina, i avaluacions de benestar fetal.

;

2. Ecografies de Seguiment:

Proporcionem ecografies de seguiment a intervals regulars per a avaluar el creixement i el desenvolupament del nadó. Utilitzem tecnologia avançada per a obtenir imatges clares i detallades que ens ajuden a detectar possibles anomalies.

;

3. Proves Prenatals Avançades:

Oferim una àmplia gamma de proves prenatals, incloent-hi proves de detecció precoç de anomalies genètiques i cromosòmiques, amniocentesi, i biòpsia de còrion per a proporcionar informació precisa sobre la salut del fetus.

4. Assessorament Nutricional:

Oferim assessorament nutricional per a garantir que estiguis seguint una dieta equilibrada i adequada durant l'embaràs. Et proporcionem recomanacions personalitzades per a satisfer les teves necessitats nutricionals específiques.

;

5. Classes de Preparació per al Part:

Proporcionem classes de preparació per al part, on aprendràs tècniques de respiració, exercicis, i altres consells pràctics per a afrontar el treball de part i el naixement del teu nadó amb confiança.

;

6. Atenció a Embarassos d'Alt Risc:

Oferim atenció especialitzada per a embarassos d'alt risc, com ara embarassos múltiples, diabetis gestacional, hipertensió i altres condicions mèdiques que requereixen un seguiment més intensiu i específic.

7. Suport en la Lactància Materna:

Proporcionem assessorament i suport en la lactància materna, ajudant-te a establir una lactància exitosa i a superar qualsevol dificultat que puguis trobar.

;

8. Atenció Postpart:

Proporcionem atenció postpart per a ajudar-te en la recuperació després del naixement. Realitzem seguiments de la salut materna i neonatal, assessorament en lactància materna, i suport emocional per a garantir una transició suau cap a la maternitat.

;

9. Planificació Familiar:

Després del part, oferim consell i opcions de planificació familiar per a ajudar-te a decidir quan i com planificar futurs embarassos, adaptant-nos a les teves necessitats i desitjos personals.

;

10. Suport Emocional i Psicològic:

Entenem que l'embaràs pot ser un període de moltes emocions i canvis. Oferim suport emocional i psicològic per a ajudar-te a gestionar l'estrès, l'ansietat i qualsevol altra preocupació que puguis tenir durant aquesta etapa.

El nostre objectiu és proporcionar-te una atenció integral i de qualitat durant tot el teu embaràs, assegurant que tant tu com el teu nadó rebeu el millor suport possible.

Ens esforcem per crear un ambient acollidor i de confiança on puguis sentir-te segura i ben atesa en cada moment. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i conèixer més sobre els nostres serveis de control integral de la gestació. Estem aquí per a acompanyar-te i assegurar-te una experiència d'embaràs saludable i positiva. Contacta'ns per a programar la teva ecografia 3D i descobrir més sobre els nostres serveis. Estem aquí per a fer del teu embaràs un moment inoblidable.