A la nostra clínica, oferim serveis especialitzats per a la gestió de la menopausa, proporcionant una atenció integral i personalitzada per a ajudar-te a fer front als canvis i reptes associats amb aquesta etapa de la vida.

El nostre equip de professionals està compromès a oferir-te les millors solucions per a mantenir la teva salut i benestar durant la menopausa.

Serveis de Menopausa que Oferim:

1. Avaluació Integral de la Menopausa:

Realitzem una avaluació completa per a identificar els símptomes i les necessitats específiques de cada pacient, incloent-hi anàlisis de sang per a mesurar els nivells hormonals i avaluacions de salut general.

;

2. Tractaments Hormonals:

Oferim teràpia hormonal de substitució (THS) per a alleujar els símptomes de la menopausa, com les sufocacions, la sudoració nocturna i la sequedat vaginal. Adaptem els tractaments hormonals a les necessitats individuals de cada pacient.

;

3. Alternatives Naturals i No Hormonals:

Proporcionem opcions de tractament no hormonal i teràpies naturals per a aquelles dones que prefereixen evitar la teràpia hormonal o que no poden utilitzar-la per motius mèdics.

4. Assessorament Nutricional:

Oferim assessorament nutricional per a ajudar-te a mantenir una dieta equilibrada i saludable que pugui ajudar a gestionar els símptomes de la menopausa i a prevenir problemes de salut associats, com l'osteoporosi i les malalties cardiovasculars.

;

5. Suport Psicològic i Emocional:

Entenem que la menopausa pot ser una etapa emocionalment desafiadora. Proporcionem suport psicològic i emocional per a ajudar-te a gestionar l'estrès, l'ansietat i altres emocions relacionades amb aquesta transició.

;

6. Gestió de l'Osteoporosi:

Oferim programes de prevenció i tractament per a l'osteoporosi, incloent-hi proves de densitat òssia, suplements de calci i vitamina D, i medicaments específics per a enfortir els ossos.

7. Salut Sexual i Funció Vaginal:

Proporcionem tractament per a la sequedat vaginal i altres problemes sexuals relacionats amb la menopausa, incloent-hi lubricants, hidratants vaginals i teràpies làser vaginals.

;

8. Exercici Físic i Benestar:

Oferim programes d'exercici físic adaptats a les necessitats de les dones en la menopausa per a ajudar a mantenir un pes saludable, enfortir els ossos i els músculs, i millorar el benestar general.

;

9. Seguiment Continuat:

Proporcionem un seguiment regular per a monitoritzar la teva salut durant la menopausa i ajustar els tractaments segons sigui necessari per a garantir el teu benestar continuat.

;

10. Educació i Informació:

Oferim educació i informació sobre la menopausa, els seus símptomes i les opcions de tractament disponibles. Organitzem tallers i sessions informatives per a ajudar-te a comprendre millor aquesta etapa de la vida.

El nostre objectiu és oferir-te una atenció completa i compassiva durant la menopausa, ajudant-te a mantenir la teva salut i qualitat de vida.

Estem aquí per a acompanyar-te i oferir-te les millors solucions per a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de menopausa. Estem aquí per a ajudar-te a viure aquesta etapa de la vida amb salut i benestar.