A la nostra clínica, oferim serveis de psiquiatria per a proporcionar una atenció integral i especialitzada en la salut mental.

Els nostres psiquiatres són professionals mèdics formats en el diagnòstic, tractament i prevenció de trastorns mentals i emocionals, combinant l'ús de medicaments, teràpia i altres intervencions terapèutiques per a millorar la qualitat de vida dels nostres pacients.

Serveis de Psiquiatria que Oferim:

1. Avaluació i Diagnòstic:

Duem a terme avaluacions completes per a identificar trastorns mentals i emocionals. Aquest procés inclou una revisió exhaustiva de la història mèdica, entrevistes clíniques i, si cal, proves addicionals per a establir un diagnòstic precís.

;

2. Tractament de Trastorns de l'Ansietat:

Oferim tractament especialitzat per a trastorns d'ansietat, incloent-hi trastorn d'ansietat generalitzada, trastorn de pànic, fòbies i trastorn d'ansietat social, utilitzant una combinació de teràpia i medicació.

;

3. Tractament de la Depressió:

Proporcionem tractament per a la depressió major, distímia i altres formes de depressió, incloent-hi l'ús de medicaments antidepressius, teràpia cognitivoconductual (TCC) i altres enfocaments terapèutics.

4. Tractament de Trastorns Bipolars:

Oferim diagnòstic i tractament per a trastorns bipolars, incloent-hi la gestió de símptomes maníacs i depressius mitjançant medicació estabilitzadora de l'humor i teràpia.

;

5. Tractament de Trastorns Psicòtics:

Proporcionem tractament per a trastorns psicòtics com l'esquizofrènia, utilitzant antipsicòtics i teràpies psicosocials per a ajudar els pacients a gestionar els símptomes i millorar la seva qualitat de vida.

;

6. Tractament de Trastorns de l'Alimentació:

Oferim tractament per a trastorns de l'alimentació com l'anorèxia nerviosa, la bulímia nerviosa i el trastorn per afartament, combinant teràpia nutricional, medicació i teràpia psicològica.

7. Tractament del Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH):

Proporcionem diagnòstic i tractament per a nens i adults amb TDAH, incloent-hi l'ús de medicació estimulant i no estimulant, així com teràpies conductuals.

;

8. Tractament de Trastorns de l'Estat d'Ànim:

Oferim tractament per a una varietat de trastorns de l'estat d'ànim, incloent-hi el trastorn disfòric premenstrual i altres condicions relacionades amb canvis de l'humor.

;

9. Tractament de Trastorns Obsessivocompulsius (TOC):

Proporcionem tractament per a pacients amb TOC, utilitzant medicació i teràpia cognitivoconductual (TCC) per a ajudar a gestionar les obsessions i compulsions.

;

10. Tractament de Trastorns d'Estrès Posttraumàtic (TEPT):

Oferim diagnòstic i tractament per a persones que pateixen TEPT, utilitzant una combinació de teràpia i medicació per a alleujar els símptomes i millorar la funció diària.

;

11. Tractament de Trastorns del Somni:

Proporcionem tractament per a trastorns del somni, incloent-hi l'insomni, la narcolèpsia i altres afeccions relacionades amb el son, utilitzant medicació i teràpies conductuals.

12. Gestió de Medicació:

Oferim supervisió i ajustament de medicació per a assegurar que els pacients rebin el tractament farmacològic més adequat i efectiu per a les seves condicions.

13. Teràpia Electroconvulsiva (TEC):

Proporcionem teràpia electroconvulsiva per a pacients amb depressió severa, trastorn bipolar o altres trastorns mentals resistents a altres tractaments, sota estricta supervisió mèdica.

;

14. Suport per a Problemes de Dependència:

Oferim suport i tractament per a persones amb problemes de dependència a substàncies, incloent-hi l'alcoholisme i l'abús de drogues, utilitzant medicació i teràpia de suport.

El nostre objectiu és proporcionar-te una atenció integral i compassiva per a millorar la teva salut mental i emocional.

Estem compromesos a treballar amb tu per a trobar les millors solucions per als teus problemes psiquiàtrics i acompanyar-te en el teu camí cap al benestar. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de psiquiatria. Estem aquí per a ajudar-te a viure una vida més plena i satisfactòria.