A la nostra clínica, oferim serveis de SottoPelle, una innovadora teràpia de reemplaçament hormonal bioidentical dissenyada per a equilibrar els nivells hormonals en homes i dones.

Aquesta teràpia utilitza pellets hormonals personalitzats per a proporcionar una dosi constant d'hormones naturals, millorant així la qualitat de vida dels nostres pacients.

Serveis de SottoPelle que Oferim:

1. Avaluació Hormonal Completa:

Realitzem una avaluació completa dels teus nivells hormonals mitjançant anàlisis de sang detallades per a determinar si la teràpia SottoPelle és adequada per a tu.

;

2. Personalització del Tractament:

Els nostres especialistes creen un pla de tractament personalitzat basat en les teves necessitats específiques, assegurant que rebeu la dosi exacta d'hormones necessàries per a equilibrar els teus nivells hormonals.

;

3. Implantació de Pellets Hormonals:

Els pellets hormonals SottoPelle s'implanten sota la pell mitjançant un procediment ràpid i mínimament invasiu. Aquests pellets alliberen hormones de manera constant durant diversos mesos.

4. Seguiment i Ajustos:

Proporcionem un seguiment regular per a monitoritzar els teus nivells hormonals i ajustar el tractament segons sigui necessari per a garantir els millors resultats possibles.

;

5. Teràpia Hormonal per a Dones:

La teràpia SottoPelle ajuda a alleujar els símptomes de la menopausa i altres desequilibris hormonals en dones, com les sufocacions, la fatiga, la irritabilitat, la pèrdua de libido i la sequedat vaginal.

;

6. Teràpia Hormonal per a Homes:

Oferim teràpia SottoPelle per a homes que experimenten andropausa o altres desequilibris hormonals, millorant els nivells d'energia, la força muscular, la libido i el benestar general.

7. Millora del Benestar Emocional i Mental:

La teràpia SottoPelle no només millora els símptomes físics, sinó que també pot ajudar a millorar el benestar emocional i mental, reduint l'ansietat, la depressió i millorant la claredat mental.

;

8. Suport Nutricional i d'Estil de Vida:

Oferim assessorament nutricional i recomanacions d'estil de vida per a complementar la teràpia SottoPelle, ajudant-te a mantenir un estil de vida saludable i equilibrat.

;

9. Tractament Natural i Segur:

Els pellets hormonals SottoPelle estan fets d'hormones bioidenticals naturals, proporcionant una alternativa segura i efectiva als tractaments hormonals sintètics.

;

10. Educació i Informació:

Proporcionem informació detallada i educació sobre la teràpia SottoPelle, ajudant-te a comprendre com funciona el tractament i què esperar durant el procés.

El nostre objectiu és oferir-te una solució integral per a equilibrar els teus nivells hormonals i millorar la teva qualitat de vida.

La teràpia SottoPelle és una opció innovadora i efectiva per a aquells que busquen una solució natural i contínua per als desequilibris hormonals. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de SottoPelle. Estem aquí per a ajudar-te a sentir-te millor i a viure amb més energia i benestar.