A la nostra clínica, oferim un estudi complet d'esterilitat i infertilitat per a proporcionar una diagnosi precisa i un pla de tractament personalitzat per a aquells que experimenten dificultats per a concebre.

El nostre equip d'especialistes en fertilitat està dedicat a identificar les causes subjacents de la infertilitat i proporcionar les millors opcions terapèutiques per a ajudar-te a aconseguir l'embaràs desitjat.

Serveis d'Estudi Complet d'Esterilitat i Infertilitat que Oferim:

1. Avaluació de la Fertilitat Masculina:

Duem a terme anàlisis del semen per a avaluar la qualitat i la quantitat d'espermatozoides, així com altres factors que puguin afectar la fertilitat masculina.

;

2. Avaluació de la Fertilitat Femenina:

Realitzem una sèrie de proves i exploracions per a avaluar la funció ovàrica, la permeabilitat de les trompes de Fal·lopi i altres factors que poden afectar la fertilitat femenina.

;

3. Proves Hormonals:

Realitzem proves hormonals per a avaluar els nivells d'hormones reproductives en homes i dones, ajudant a identificar desequilibris hormonals que puguin estar afectant la fertilitat.

4. Estudi de la Funció Ovàrica:

Utilitzem tècniques avançades com la prova de reserva ovàrica per a avaluar la quantitat i la qualitat dels òvuls disponibles en les dones.

;

5. Ecografies Transvaginals:

Realitzem ecografies transvaginals per a avaluar l'estructura interna dels òrgans reproductors femenins i identificar possibles anomalies.

;

6. Estudi del Factors Anòmals:

Exploració i diagnosi d'alteracions anatòmiques o funcionals, com ara endometriosi, síndrome dels ovaris poliquístics (SOP) o fibromes uterins, que poden interferir en la concepció.

7. Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP):

Oferta del diagnòstic genètic preimplantacional per a identificar anomalies genètiques en els embrions i augmentar les possibilitats d'èxit en els tractaments de fecundació in vitro.

;

8. Assessorament Genètic:

Proporcionem assessorament genètic per a parelles amb antecedents familiars de malalties genètiques o anomalies cromosòmiques, ajudant a comprendre els riscos i a prendre decisions informades.

;

9. Planificació del Tractament:

Basant-nos en els resultats de l'estudi complet, desenvolupem un pla de tractament personalitzat que pot incloure tractaments de reproducció assistida, cirurgia reconstructiva, medicació o altres opcions terapèutiques.

;

10. Suport Emocional i Psicològic:

Proporcionem assessorament genètic per a parelles amb antecedents familiars de malalties genètiques o anomalies cromosòmiques, ajudant a comprendre els riscos i a prendre decisions informades.

El nostre objectiu és proporcionar-te una atenció integral i compassiva, ajudant-te a comprendre les causes de la teva infertilitat i a explorar les millors opcions de tractament disponibles per a tu.

Estem aquí per a recolzar-te en aquest viatge cap a la paternitat i la maternitat. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i començar l'estudi complet d'esterilitat i infertilitat. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir el teu somni de tenir un fill. Contacta'ns per a programar la teva ecografia 3D i descobrir més sobre els nostres serveis. Estem aquí per a fer del teu embaràs un moment inoblidable.