SottoPelle: Una aproximació natural a l'equilibri hormonal

SottoPelle: Una aproximació natural a l’equilibri hormonal

En el món de la ginecologia, la recerca per a l’alleujament dels símptomes relacionats amb els desequilibris hormonals, com ara la menopausia o l’andropàusia, és constant.

Entre les diverses opcions disponibles, la Terapia de Reemplaçament Hormonal Bioidèntica (TRHB) s’ha posicionat com una alternativa natural i efectiva per a moltes dones i homes.

En aquesta publicació, ens aprofundirem en el mètode SottoPelle, un sistema de TRHB que ha guanyat popularitat en els últims anys.

Què és SottoPelle?

SottoPelle és una marca registrada que ofereix un sistema de TRHB basat en l’administració de pellets hormonals bioidèntics.

Aquests pellets, que s’implanten de manera subcutànea sota la pell, alliberen hormones de manera lenta i constant al llarg de diversos mesos, imitant el funcionament natural del cos.

Com funciona SottoPelle?

Els pellets de SottoPelle contenen hormones bioidèntiques, les quals són molecularment idèntiques a les hormones que produeix el nostre cos de manera natural.

Això significa que el cos les reconeix i les assimila fàcilment, minimitzant el risc d’efectes secundaris. Els pellets es col·loquen sota la pell, generalment a la zona dels malucs, a través d’un procediment amb anestèsia local ràpid i senzill.

Un cop implantats, alliberen hormones de manera gradual durant un període que pot variar entre 3 i 6 mesos, depenent de la dosi i les necessitats individuals de cada pacient.

Quins són els beneficis de SottoPelle?

Els defensors de SottoPelle assenyalen diversos beneficis potencials d’aquest mètode de TRHB, entre ells:

 • Alleujament dels símptomes de la menopausia i l’andropàusia: Els pellets poden ajudar a combatre els fogots, la sequedat vaginal, els canvis d’humor, la pèrdua de densitat òssia i altres símptomes associats a la deficiència hormonal.
 • Millora de la libido: Tant en dones com en homes, SottoPelle pot augmentar el desig sexual i la satisfacció en la intimitat.
 • Augment dels nivells d’energia: Els pellets poden ajudar a reduir la fatiga i augmentar els nivells d’energia en general.
 • Millora de l’estat d’ànim: L’equilibri hormonal pot contribuir a un estat d’ànim més positiu i a la reducció de l’estrès i l’ansietat.
 • Enfortiment dels ossos: La TRHB pot ajudar a prevenir o retardar la pèrdua de densitat òssia, reduint el risc d’osteoporosi.

Qui pot beneficiar-se de SottoPelle?

SottoPelle pot ser beneficiós per a dones i homes que experimenten desequilibris hormonals, com ara:

 • Menopausa
 • Andropausa
 • Baixos nivells de testosterona
 • Síndrome premenstrual (SPM)
 • Síndrome d’ovaris poliquístics (SOP)
 • Infertilitat
 • Osteoporosi
 • Malaltia cardíaca
 • Depressió i ansietat

Què esperar d’un tractament amb SottoPelle

Un metge qualificat realitzarà el procediment SottoPelle. El procediment és ràpid i indolent i no requereix anestèsia. Després del procediment, la majoria de les dones poden reprendre les seves activitats normals immediatament.

Els pellets de SottoPelle alliberen hormones durant 3-6 mesos, segons la dosi i el metabolisme individual. Un cop s’han dissolt els pellets, caldrà inserir nous pellets per mantenir els nivells hormonals.

És SottoPelle adequat per a mi?

Com amb qualsevol tractament mèdic, és important consultar amb un professional de la salut qualificat per determinar si SottoPelle és adequat per a vostè.

El nostre equip amb experiència en TRHB pot avaluar les seves necessitats individuals, historial mèdic i objectius per determinar si aquest mètode pot ser una opció beneficiosa per a vostè. Contacta amb nosaltres sense compromís.

SottoPelle representa una alternativa natural i personalitzada a la TRHB tradicional, oferint un alleujament potencial dels símptomes relacionats amb els desequilibris hormonals i una millora general de la salut i el benestar.

Si està buscant una opció natural per optimitzar el seu equilibri hormonal, consulti amb el seu ginecòleg per saber si SottoPelle pot ser adequat per a vostè.

Per a més informació sobre SottoPelle, pot visitar la nostra pàgina de serveis de SottoPelle o el lloc web oficial: www.sottopelletherapy.com/