A la nostra clínica, oferim serveis especialitzats per a la salut del sòl pelvià, enfocats a la prevenció, diagnòstic i tractament de diverses condicions que afecten aquesta àrea crucial del cos.

El nostre equip de professionals està altament qualificat per proporcionar una atenció integral i personalitzada, ajudant-te a millorar la teva qualitat de vida.

Serveis de Sòl Pelvià que Oferim:

1. Avaluació del Sòl Pelvià:

Realitzem una avaluació completa del sòl pelvià per a identificar qualsevol disfunció o problema. Aquesta avaluació inclou un historial mèdic detallat, exploracions físiques i, si és necessari, proves específiques per a obtenir un diagnòstic precís.

;

2. Fisioteràpia del Sòl Pelvià:

Oferim programes de fisioteràpia personalitzats per a enfortir i rehabilitar els músculs del sòl pelvià. Aquest tractament és efectiu per a condicions com la incontinència urinària, prolapses, dolor pèlvic crònic i disfuncions sexuals.

;

3. Tractament de la Incontinència Urinària:

Proporcionem diverses opcions de tractament per a la incontinència urinària, incloent-hi exercicis de reforç del sòl pelvià, teràpia comportamental, medicació i, en casos necessaris, intervencions quirúrgiques.

4. Tractament de Prolapses:

Oferim tractaments per a prolapses d'òrgans pèlvics, que poden incloure teràpia física, pessaris (dispositius de suport) i opcions quirúrgiques per a casos més severs.

;

5. Tractament del Dolor Pèlvic Crònic:

Diagnostiquem i tractem el dolor pèlvic crònic amb un enfocament multidisciplinari, utilitzant teràpies físiques, medicacions i suport psicològic per a gestionar el dolor i millorar la qualitat de vida.

;

6. Tractament de Disfuncions Sexuals:

Assessorem i tractem disfuncions sexuals relacionades amb el sòl pelvià, com el dolor durant les relacions sexuals (dispareunia) i la manca de sensació. Els nostres tractaments inclouen teràpia física, consell sexual i suport emocional.

7. Recuperació Postpart:

Oferim programes de recuperació postpart per a ajudar les dones a restaurar la força i la funció del sòl pelvià després del part. Aquestes sessions inclouen exercicis de reforç, consells sobre l'ergonomia i tècniques de relaxació.

;

8. Preparació per al Part:

Proporcionem suport i entrenament per a la preparació del sòl pelvià de cara al part, ajudant a les futures mares a comprendre com protegir i reforçar aquesta àrea durant l'embaràs i el part.

El nostre compromís és oferir-te una atenció personalitzada i de qualitat, amb l'objectiu de millorar la teva salut i benestar.

Si tens alguna preocupació o necessitat relacionada amb el sòl pelvià, no dubtis a contactar amb nosaltres per a programar una consulta. T'acompanyarem en cada pas del camí cap a una millor salut del sòl pelvià.