A la nostra clínica, oferim serveis de psicologia per a ajudar-te a millorar la teva salut mental i emocional.

El nostre equip de psicòlegs professionals està dedicat a proporcionar-te una atenció personalitzada i compassiva, utilitzant tècniques terapèutiques basades en l'evidència per a abordar una àmplia varietat de problemes i trastorns psicològics.

Serveis de Psicologia que Oferim:

1. Teràpia Individual:

Oferim teràpia individual per a ajudar-te a abordar problemes personals, desenvolupar habilitats d'afrontament i aconseguir els teus objectius de benestar mental i emocional.

;

2. Teràpia de Parella:

Proporcionem teràpia de parella per a ajudar-vos a millorar la comunicació, resoldre conflictes i enfortir la vostra relació.

;

3. Teràpia Familiar:

Oferim teràpia familiar per a abordar dinàmiques familiars complexes, millorar la comunicació i fomentar un entorn familiar saludable i de suport.

4. Teràpia per a Adolescents:

Proporcionem teràpia per a adolescents que estan afrontant problemes com l'ansietat, la depressió, les dificultats escolars, els conflictes familiars i altres reptes típics de l'adolescència.

;

5. Tractament de l'Ansietat i la Depressió:

Oferim tractament especialitzat per a l'ansietat i la depressió, utilitzant tècniques com la teràpia cognitivoconductual (TCC), la teràpia d'acceptació i compromís (ACT) i altres enfocaments basats en l'evidència.

;

6. Teràpia per a Trastorns de l'Alimentació:

Proporcionem suport i tractament per a persones que lluiten amb trastorns de l'alimentació, ajudant-les a desenvolupar una relació més saludable amb el menjar i el seu cos.

7. Tractament de Trastorns de l'Estat d'Ànim:

Oferim tractament per a una varietat de trastorns de l'estat d'ànim, incloent-hi el trastorn bipolar, el trastorn distímic i altres afeccions relacionades amb les alteracions de l'humor.

;

8. Suport en Situacions de Dol i Pèrdua:

Proporcionem suport emocional i teràpia per a persones que estan afrontant el dol i la pèrdua, ajudant-les a processar les seves emocions i a trobar maneres de continuar endavant.

;

9. Tractament de Trastorns del Somni:

Oferim tractament per a trastorns del somni, com l'insomni, ajudant-te a millorar la qualitat del teu son i el teu benestar general.

;

10. Teràpia per a Trastorns de l'Estrès Posttraumàtic (TEPT):

Proporcionem tractament especialitzat per a persones que han experimentat traumes i pateixen TEPT, utilitzant tècniques com la desensibilització i reprocessament mitjançant moviments oculars (EMDR).

;

11. Teràpia per a Trastorns Obsessivocompulsius (TOC):

Oferim tractament per a persones amb TOC, ajudant-les a gestionar els seus símptomes i a reduir les seves obsessions i compulsions.

12. Desenvolupament Personal i Creixement:

Oferim suport per a aquells que desitgen treballar en el seu desenvolupament personal, millorant l'autoestima, l'autoconeixement i el creixement emocional.

El nostre objectiu és oferir-te una atenció de qualitat, ajudant-te a aconseguir una millor salut mental i emocional.

Estem compromesos a treballar amb tu per a trobar les millors solucions per als teus problemes psicològics i acompanyar-te en el teu camí cap al benestar. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de psicologia. Estem aquí per a ajudar-te a viure una vida més plena i satisfactòria.