A la nostra clínica, oferim serveis d'ecografies 3D per a proporcionar imatges detallades i d'alta qualitat del desenvolupament del teu nadó durant l'embaràs.

Les ecografies 3D permeten obtenir imatges tridimensionals que poden revelar més informació que les ecografies tradicionals en 2D, oferint-te una visió clara i emocionant del teu futur nadó.

Serveis d'Ecografies 3D que Oferim:

1. Ecografia 3D de Rutina:

Oferim ecografies 3D com a part de les teves visites prenatals rutinàries. Aquestes ecografies ajuden a monitoritzar el creixement i desenvolupament del fetus amb major detall, permetent detectar possibles anomalies amb més precisió.

;

2. Ecografia Emocional:

Proporcionem ecografies 3D emocionals, permetent als futurs pares veure el rostre del seu nadó i altres detalls amb una claredat sorprenent. Aquestes ecografies són un record inesborrable del teu embaràs i sovint es realitzen entre les 24 i 32 setmanes.

;

3. Avaluació Detallada de l'Anatomia Fetal:

Les ecografies 3D permeten una avaluació més precisa de l'anatomia fetal, ajudant a identificar anomalies estructurals que poden no ser visibles en les ecografies 2D. Aquestes ecografies són especialment útils en casos d'embarassos d'alt risc o quan es sospiten problemes de desenvolupament.

4. Seguiment de Malformacions Congènites:

Oferim ecografies 3D per al seguiment de malformacions congènites detectades en ecografies anteriors. Això permet una millor planificació del tractament i la gestió postnatal.

;

5. Visualització del Flux Sanguini:

Les ecografies 3D poden combinar-se amb la tecnologia Doppler per a visualitzar el flux sanguini del fetus i la placenta, proporcionant informació important sobre la salut del nadó i el seu entorn intrauterí.

;

6. Servei de Gravació i Fotografies:

Oferim la possibilitat de gravar les sessions d'ecografia 3D i proporcionar-te fotografies impreses i digitals del teu nadó. Això et permet compartir aquest moment especial amb la teva família i amics.

7. Consulta amb Especialistes:

Després de l'ecografia 3D, els nostres especialistes revisen les imatges amb tu i proporcionen una explicació detallada dels resultats. Si es detecta alguna anomalia, t'assessorarem sobre els passos següents i els possibles tractaments.

;

8. Suport Emocional:

Entenem que l'embaràs pot ser un període de moltes emocions. Per això, oferim suport emocional durant les sessions d'ecografia, ajudant-te a sentir-te relaxada i connectada amb el teu nadó.

Les ecografies 3D són una eina poderosa per a millorar la cura prenatal i crear una experiència emocionalment gratificant per als futurs pares.

A la nostra clínica, ens comprometem a proporcionar-te les millors tecnologies i una atenció compassiva per a assegurar que el teu embaràs sigui una experiència positiva i memorable. Contacta'ns per a programar la teva ecografia 3D i descobrir més sobre els nostres serveis. Estem aquí per a fer del teu embaràs un moment inoblidable.