MonaLisa Touch Làser

MonaLisa Touch Làser

Tot i que el 75% de les dones afirmem que, l’atròfia vaginal influeix negativament a les nostres vides només 6 de cadascuna de nosaltres, parla d’aquest fet amb el seu ginecòleg i l’atròfia vaginal pot ser un trastorn crònic.

La disminució de la producció d’estrògens que es produeix amb l’arribada de la menopausa, però també durant el període d’alletament matern després del part, comporta una sèrie de dificultats que tenen un impacte a la vida social i en les relacions de parella.

Aquesta atròfia provoca un progressiu aprimament de la mucosa vaginal i vulvar, convertint tota la zona genitourinària en més delicada, irritable i sobretot exposada a traumatismes. Sequedat vaginal, irritació, pruïja, dificultat amb les relacions sexuals són contínues molèsties d’aquesta atròfia.

Un nou làser per tractar l’atròfia vaginal ha aconseguit revertir els símptomes de les pacients en un 90% dels casos aconseguint una regeneració completa dels teixits, fins i tot des del primer tractament. Es tracta del nou tractament làser de rejoveniment vaginal MonaLisa Touch®, una innovadora tecnologia basada en un làser de CO₂ fraccionat i dissenyat exclusivament per tractar la mucosa vaginal, de la marca DEKA.

El MonaLisa Touch® és un làser de CO₂ fraccionat que s’utilitza per tractar una varietat de condicions ginecològiques, inclosos:

Síndrome genitourinària de la menopausa (GSM): La GSM és una condició que afecta moltes dones després de la menopausa, quan els nivells d’estrògens disminueixen. Els símptomes poden incloure sequedat vaginal, dolor durant les relacions sexuals, incontinència urinària i infeccions del tracte urinari. El MonaLisa Touch® pot ajudar a millorar aquests símptomes estimulant la producció de col·lagen i augmentant el flux sanguini a la vagina.

Lichen esclerosi: El liquen escleros és una condició que provoca que la pell de la vulva i la vagina es torni prima, blanca i arrugada. Pot ser dolorós i fer que les relacions sexuals siguin difícils. El MonaLisa Touch® pot ajudar a millorar els símptomes i revertir alguns dels danys causats per la malaltia.

Atròfia vaginal: L’atròfia vaginal és una condició que causa que la vagina es torni prima, seca i fràgil. Això pot dificultar les relacions sexuals i provocar dolor i sagnat. El MonaLisa Touch® pot ajudar a millorar aquests símptomes estimulant la producció de col·lagen i augmentant el flux sanguini a la vagina.

Incontinència urinària de tensió: La incontinència urinària de tensió és una forma de pèrdua de la bufeta que es produeix quan hi ha fuites d’orina quan riu, es tus o es fa un esforç físic. El MonaLisa Touch® pot ajudar a millorar aquesta condició estrenyent els teixits de la vagina i la uretra.

El procediment MonaLisa Touch® es realitza al consultori del metge i normalment triga uns 30 minuts. No requereix anestèsia i la majoria de les dones experimenten poc o cap dolor. La majoria de les dones poden tornar a les seves activitats normals immediatament després del procediment.

El MonaLisa Touch® és un tractament segur i eficaç per a una varietat de condicions ginecològiques. Si esteu experimentant algun dels símptomes enumerats anteriorment, contacteu amb nosaltres per veure si el MonaLisa Touch® és adequat per a vosaltres.