A la nostra clínica, oferim una àmplia gamma de serveis de cirurgia ginecològica per a tractar diverses afeccions amb la màxima seguretat i eficàcia.

El nostre equip de cirurgians ginecològics altament qualificats utilitza tècniques avançades per a garantir resultats òptims i una recuperació ràpida. Entenem que cada pacient és única, i treballem estretament amb tu per a dissenyar un pla de tractament personalitzat que s'adapti a les teves necessitats específiques.

Serveis de Cirurgia Ginecològica que Oferim:

1. Histeroscòpia:

La histeroscòpia és una tècnica mínimament invasiva que permet examinar i tractar l'interior de l'úter utilitzant un histeroscopi. Aquest procediment és ideal per a:

Diagnosticar i tractar miomes i pòlips uterins.

Detectar anomalies de la cavitat uterina.

Realitzar biòpsies endometrials.

Tractar l'engruiximent de l'endometri.

2. Laparoscòpia:

La laparoscòpia és una tècnica quirúrgica mínimament invasiva que permet als cirurgians accedir a l'interior de la cavitat abdominal i pèlvica a través de petites incisions. Aquest procediment s'utilitza per a:

Diagnosticar i tractar l'endometriosi.

Extirpar quists ovàrics i miomes.

Realitzar histerectomies mínimament invasives.

Tractar embarassos ectòpics.

Realitzar esterilitzacions tubàriques.

3. Cirurgia Oberta:

La cirurgia oberta és una tècnica tradicional que implica fer una incisió més gran per accedir als òrgans interns. Encara que menys comuna gràcies a les tècniques mínimament invasives, és necessària en alguns casos específics. S'utilitza per a:

Tractar condicions complexes que no poden ser resoltes amb tècniques mínimament invasives.

Realitzar histerectomies radicals en casos de càncer.

Correcció d'anomalies anatòmiques importants.

4. Cirurgia Vaginal:

La cirurgia vaginal permet accedir als òrgans pèlvics a través de la vagina, minimitzant les cicatrius externes. Aquest procediment és efectiu per a:

Realitzar histerectomies vaginals.

Reparar prolapses d'òrgans pèlvics.

Tractar incontinència urinària.

5. Miomectomia:

La miomectomia és la cirurgia per a extirpar miomes uterins, preservant l'úter. Es pot realitzar per via histeroscòpica, laparoscòpica o oberta, segons la mida i localització dels miomes.

6. Cirurgia per a l'Endometriosi:

Tractem l'endometriosi mitjançant laparoscòpia per a eliminar els focus d'endometriosi i alleujar el dolor i altres símptomes associats.

7. Tractament de Quists Ovàrics:

Oferim la cirurgia per a extirpar quists ovàrics que causen dolor o altres problemes, utilitzant tècniques mínimament invasives per a una recuperació ràpida.

8. Esterilització Femenina:

Realitzem esterilitzacions femenines per a dones que busquen una solució anticonceptiva permanent, utilitzant tècniques laparoscòpiques per a minimitzar el temps de recuperació.

A la nostra clínica, la teva salut i benestar són la nostra prioritat.

Ens assegurem que cada pacient rebi una atenció personalitzada i compassiva durant tot el procés, des de la consulta inicial fins a la recuperació postoperatòria. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i conèixer més sobre els nostres serveis de cirurgia ginecològica. Estem aquí per a oferir-te el millor tractament possible i garantir el teu benestar.