A la nostra clínica, entenem la importància de poder triar la millor opció anticonceptiva que s'adapti al teu estil de vida i a les teves necessitats personals.

Oferim una àmplia gamma de serveis d'anticoncepció, proporcionant-te la informació i el suport necessaris per a prendre decisions informades sobre la teva salut reproductiva.

Serveis d'Anticoncepció que Oferim:

1. Assessorament en Anticoncepció:

Oferim consultes personalitzades per a discutir les diverses opcions anticonceptives disponibles. Durant aquestes sessions, avaluem el teu historial mèdic, estil de vida i preferències per a ajudar-te a seleccionar el mètode més adequat per a tu.

;

2. Anticonceptius Orals:

Proporcionem receptes per a pastilles anticonceptives combinades i de progestina sola, explicant els beneficis i possibles efectes secundaris, així com la manera correcta de prendre-les per a garantir-ne l'eficàcia.

;

3. Dispositius Intrauterins (DIU):

Oferim la inserció i seguiment de DIUs, tant de coure com hormonals. Aquest mètode és altament efectiu i de llarga durada, ideal per a dones que busquen una solució anticonceptiva a llarg termini.

4. Implants Anticonceptius:

Proporcionem la inserció d'implants anticonceptius subdèrmics, que alliberen hormones de manera constant per a prevenir l'embaràs fins a tres anys.

;

5. Injeccions Anticonceptives:

Oferim injeccions anticonceptives de progestina, que es poden administrar cada tres mesos, proporcionant una solució còmoda i efectiva.

;

6. Parxes Anticonceptius:

Proporcionem receptes i instruccions per a l'ús de parxes anticonceptius, que es canvien setmanalment i alliberen hormones per a prevenir l'embaràs.

7. Anell Vaginal:

Oferim informació i receptes per a l'anell vaginal, que es col·loca a la vagina i allibera hormones durant tres setmanes cada mes.

;

8. Anticoncepció d'Urgència:

Proporcionem anticoncepció d'urgència (píndola del dia després) per a casos on el mètode anticonceptiu habitual hagi fallat o no s'hagi utilitzat.

;

9. Esterilització Femenina:

Oferim opcions d'esterilització femenina, com la lligadura de trompes, per a dones que busquen una solució anticonceptiva permanent.

;

10. Consell i Suport Continuat:

Proporcionem seguiment i suport continuat per a assegurar que el mètode anticonceptiu triat sigui efectiu i adequat per a tu, ajustant el pla segons sigui necessari.

A la nostra clínica, ens comprometem a oferir-te un ambient segur i confidencial on puguis sentir-te còmoda per a discutir les teves opcions anticonceptives.

El nostre objectiu és ajudar-te a prendre decisions informades sobre la teva salut reproductiva i a trobar el mètode anticonceptiu que millor s'adapti a les teves necessitats. Contacta'ns per a programar una consulta i explorar les teves opcions anticonceptives amb el nostre equip de professionals experts.