GINECOLOGIA GIRONA

Serveis Ginecologia

Ginecologia

A la nostra clínica, oferim una àmplia gamma de serveis ginecològics per a satisfer les necessitats de salut de la dona en totes les etapes de la seva vida.

Obstetrícia

A la nostra clínica, oferim una àmplia gamma de serveis d'obstetrícia per a acompanyar-te durant tot el procés de l'embaràs, des del moment de la concepció fins al postpart.

Reproducció

A la nostra clínica, oferim una àmplia gamma de serveis de reproducció per a ajudar-te a aconseguir el teu somni de tenir un fill.

Patologia mamària

A la nostra clínica, oferim serveis especialitzats en patologia mamària per a la detecció, diagnosi i tractament de malalties de la mama.

Menopausa

A la nostra clínica, oferim serveis especialitzats per a la gestió de la menopausa, proporcionant una atenció integral i personalitzada per a ajudar-te a fer front als canvis i reptes associats amb aquesta etapa de la vida.

Làser ginecològic

A la nostra clínica, oferim serveis de làser ginecològic per a tractar diverses condicions ginecològiques amb tècniques avançades i mínimament invasives.

SottoPelle

A la nostra clínica, oferim serveis de SottoPelle, una innovadora teràpia de reemplaçament hormonal bioidentical dissenyada per a equilibrar els nivells hormonals en homes i dones.