A la nostra clínica, oferim serveis de podologia per a tractar una àmplia varietat de problemes i afeccions dels peus.

El nostre equip de podòlegs està especialitzat en proporcionar una atenció integral i personalitzada per a assegurar la salut i el benestar dels teus peus.

Serveis de Podologia que Oferim:

1. Avaluació Podològica Completa:

Realitzem una avaluació exhaustiva dels teus peus per a identificar qualsevol problema o afecció, i desenvolupar un pla de tractament adequat a les teves necessitats específiques.

;

2. Tractament de Dureses i Callositats:

Proporcionem tractament per a eliminar durícies, callositats i altres alteracions de la pell dels peus, millorant el teu confort i salut podològica.

;

3. Tractament d'Ungles encarnades:

Oferim tractament efectiu per a les ungles encarnades, alleujant el dolor i prevenint infeccions.

4. Tractament de Fongs a les Ungles:

Proporcionem tractament per a les infeccions fúngiques de les ungles, ajudant a restaurar l'aspecte i la salut de les teves ungles.

;

5. Tractament de les Verrugues Plantars:

Oferim tractament per a les verrugues plantars, utilitzant tècniques efectives per a eliminar aquestes lesions de la pell.

;

6. Tractament de Peu Diabètic:

Proporcionem atenció especialitzada per a pacients amb diabetis, ajudant a prevenir i tractar complicacions relacionades amb el peu diabètic, com úlceres i infeccions.

7. Ortopodologia:

Realitzem estudis biomecànics per a avaluar la marxa i la postura, i dissenyem plantilles ortopèdiques personalitzades per a corregir alteracions i millorar la funció dels peus.

;

8. Tractament de Fascitis Plantar i Talàlgies:

Oferim tractament per a la fascitis plantar, el dolor al taló i altres afeccions relacionades amb la planta del peu, ajudant a alleujar el dolor i a millorar la teva mobilitat.

;

9. Tractament de Metatarsàlgia:

Proporcionem tractament per a la metatarsàlgia i altres afeccions del peu anterior, reduint el dolor i millorant la funció del peu.

;

10. Tractament de Lesions Esportives:

Oferim tractament per a lesions esportives dels peus, ajudant a accelerar la recuperació i a prevenir futures lesions mitjançant tècniques de rehabilitació específiques.

;

11. Tractament de Problemes Pediàtrics:

Proporcionem atenció podològica per a nens, tractant problemes comuns com els peus plans, les deformitats congènites i altres afeccions pediàtriques.

12. Consells i Prevenció:

Oferim assessorament sobre el calçat adequat, la cura diària dels peus i mesures preventives per a mantenir la salut dels teus peus a llarg termini.

El nostre objectiu és proporcionar-te una atenció completa i compassiva per a assegurar la salut i el benestar dels teus peus.

Estem compromesos a oferir-te les millors solucions podològiques per a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de podologia. Estem aquí per a ajudar-te a mantenir els teus peus sans i còmodes.