A la nostra clínica, ens especialitzem en la cirurgia oncològica ginecològica per a tractar diversos tipus de càncer que afecten els òrgans reproductius femenins.

El nostre equip de cirurgians oncològics està altament qualificat i utilitza tècniques avançades per a proporcionar un tractament eficaç amb el mínim impacte possible en la qualitat de vida de les pacients.

Serveis de Cirurgia Oncològica Ginecològica que Oferim:

1. Histerectomia Radical:

Realitzem histerectomies radicals per a tractar càncers ginecològics avançats, com el càncer de coll uterí i el càncer d'endometri. Aquesta cirurgia implica l'extirpació de l'úter, el coll uterí, part de la vagina i els teixits circumdants.

;

2. Ooforectomia:

Proporcionem l'extirpació d'ovaris (ooforectomia) per a tractar el càncer d'ovari o per a reduir el risc en pacients amb una predisposició genètica alta a desenvolupar aquest tipus de càncer.

;

3. Cirurgia de Càncer de Vulva:

Tractem el càncer de vulva amb la cirurgia per a extirpar el teixit cancerós, preservant al màxim els teixits sans per a mantenir la funcionalitat i l'aparença estètica.

4. Cirurgia de Càncer de Vagina:

Realitzem cirurgies per a extirpar tumors vaginals, adoptant un enfocament conservador per a preservar la màxima funcionalitat possible de l'òrgan.

;

5. Laparotomia Oncològica:

Utilitzem laparotomies per a accedir a l'abdomen i la pelvis per a extirpar tumors ginecològics complexos o per a realitzar biòpsies en casos de sospita de càncer.

;

6. Cirurgia Mínimament Invasiva:

Utilitzem tècniques de laparoscòpia i robòtica per a tractar diversos tipus de càncer ginecològic, oferint avantatges com menors incisions, menys dolor postoperatòri i una recuperació més ràpida.

7. Biòpsia de Limfonodes Sentinella:

Realitzem biòpsies de limfoides sentinelles per a determinar si el càncer s'ha estès als ganglis limfàtics, ajudant a planificar el tractament més adequat.

;

8. Tractament de Càncer Recidivant:

Oferim cirurgies per a tractar recidives de càncers ginecològics, amb un enfocament personalitzat per a cada pacient segons les característiques específiques de la seva malaltia.

;

9. Cirurgia Citorreductora:

Proporcionem cirurgia citorreductora per a reduir la massa tumoral abans de la quimioteràpia, especialment en casos de càncer d'ovari avançat.

;

10. Coordinació Multidisciplinària:

Treballem estretament amb altres especialistes com oncòlegs mèdics, radioterapeutes i especialistes en cures pal·liatives per a proporcionar un enfocament integral en el tractament del càncer ginecològic.

A la nostra clínica, entenem la complexitat i el repte que suposa un diagnòstic de càncer ginecològic.

Estem compromesos a oferir-te el millor tractament possible amb un enfocament compassiu i personalitzat. Treballem per a garantir que cada pacient rebi atenció de la més alta qualitat, amb suport continuat durant tot el procés de tractament i recuperació. Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i obtenir més informació sobre els nostres serveis de cirurgia oncològica ginecològica. Estem aquí per a ajudar-te en cada pas del teu camí cap a la recuperació.