A la nostra clínica, oferim una àmplia gamma de tècniques de reproducció assistida per a ajudar-te a superar els desafiaments de la infertilitat i aconseguir el teu somni de tenir un fill.

El nostre equip d'especialistes en fertilitat està dedicat a proporcionar una atenció personalitzada i compassiva, utilitzant les tecnologies més avançades i les tècniques més innovadores per a augmentar les teves possibilitats de concebre.

Serveis de Tècniques de Reproducció Assistida que Oferim:

1. Fecundació In Vitro (FIV):

La FIV és un procés en què els òvuls i els espermatozoides es combinen en un entorn de laboratori per a facilitar la fecundació. Oferim FIV convencional, FIV amb injecció intracitoplasmàtica d'espermatozoides (ICSI) i altres variants segons les necessitats específiques de cada pacient.

;

2. Inseminació Artificial (IA):

La inseminació artificial implica la col·locació d'espècimens d'espermatozoides directament en l'úter de la dona per a augmentar les possibilitats de concepció. Aquesta tècnica és adequada per a parelles amb problemes lleus de fertilitat o dones solteres i parelles de lesbianes.

;

3. Fecundació In Vitro amb Donació d'Òvuls (FIV-DO):

La FIV amb donació d'òvuls és una opció per a parelles en què la dona no pot produir òvuls pròpis o té baixa qualitat ovocitària. Oferim programes de donació d'òvuls per a proporcionar-te les millors opcions possibles per a la concepció.

4. Microinjecció Espermàtica (ICSI):

La ICSI és una tècnica de reproducció assistida en què un espermatozoide s'injeta directament dins de l'òvul per a facilitar la fecundació en casos d'infertilitat masculina severa o problemes de fecundació.

;

5. Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP):

El DGP és una tècnica que permet analitzar els embrions abans de la seva implantació per a detectar anomalies genètiques i cromosòmiques, ajudant a millorar les possibilitats d'èxit en els tractaments de FIV i a prevenir malalties hereditàries.

;

6. Vitrificació d'Òvuls i Embrions:

Oferim la vitrificació d'òvuls i embrions com a opció per a la conservació de la fertilitat en dones i parelles que desitgen postposar la maternitat o que se sotmeten a tractaments mèdics que poden afectar la seva fertilitat.

7. Transferència d'Embrions Criopreservats:

Realitzem transferències d'embrions criopreservats per a aquells que han subministrat embrions en cicles anteriors de FIV i desitgen fer-ne ús en un moment posterior.

;

8. Tractament de la Fallida d'Implantació:

Proporcionem tractaments específics per a pacients que han experimentat repetides fallides d'implantació en cicles de FIV anteriors.

;

9. Suport Psicològic i Emocional:

Entenem que els tractaments de reproducció assistida poden ser emocionalment desafiadors. Oferim suport psicològic i emocional per a ajudar-te a gestionar l'estrès i l'ansietat associats amb aquest procés.

;

10. Educació i Assessorament:

Oferim educació i assessorament complet sobre les diferents opcions de tractament disponibles, ajudant-te a prendre decisions informades sobre el teu camí cap a la paternitat o la maternitat.

Estem compromesos a proporcionar-te la millor atenció i suport durant tot el teu viatge cap a la maternitat i la paternitat.

Contacta amb nosaltres per a programar una consulta i començar el teu tractament de reproducció assistida. Estem aquí per a ajudar-te a fer realitat el teu somni de tenir un fill.